Bugg

är en ball dans, bugga på ty bugg är skönt

MicTeam

lär dig dansa hos MicTeam. Kom igen hos MicTeam.

Rock

med akro svänger bra. Rock loss rock på

Lindy Hop

har sköna rytmer. Lindy bra lindy go

Boogie

Woogie dansen på modet. Boogie bra Boogie nu

Dubbelbugg

med varje trio. Dubbelbugg igen dubbelbugg

Foxtrot

i dirty stil. Foxtrot daxatt Foxtrot på

Micael Brobeck

HÃ¥kan Thorsell

Benjamin Österlund

Angelica Källqvist

Mikaela Hellsten

Oskar Markusson

Johan Ã…hs

Hanna Kupljien

Jonny Falk

Bengt Hellsten

Cicki Hellsten

Tommy Nyman

Julia Lindroth

Benjamin Österlund

Startade sin danskarriär 1997 och kom i kontakt med Micteam 2001. Med ett brinnande intresse för dans och träning ihop med ett stort engagemang för micteams tränignsmetodik är han en av landets bästa dansare.
Med en stark tilltro till Micael och Micteams träningskoncept har han med många träningstimmar i ryggen lyckats utveckla sin potential till det yttersta.
2001 började han tävla tillsammans med Angelica Källström. Fort klättrade de till högsta klass och lyckades 2003 vinna Junior SM. Utvecklingen och meriterna fortsatte, 2006, 2008 och 2009vann de vuxenklassen på SM i bugg.
De som kännetecknar Benjamin som tränare är hans höga teoretiska kunskap. Uppmaningen att hålla still och digga är honnörsord för hans träningar och mottot är givetvis "våga stuffa".
Benjamin tävlar i högsta klass i Bugg, Boogie Woogie och B-klass i Rock n roll, men tillhör även högsta klass i Lindy Hop och Dubbelbugg.

Benjamins har en oanad och svårslagen merit: Han har nämligen vunnit Småstjärnorna i TV4 tillsammans med sin granne, som Svenne & Lotta. ”Som en bang, en boomer, boomerang..."

Benjamins dansidoler: Micke Brink, Mattias Ehn och Wolf Dieter KrausVill du ha MicTeams Nyhetsbrev